Routebeschrijving

Het Kunstspektakel wordt georganiseerd op de weg voor de Fortisbank en Partycentrum Keijzer te Leimuiden, Dorpsstraat 30.

Vanaf de A4 (Amsterdam/Den Haag) bij afslag Leimuiden en de N207 vanaf Alphen aan den Rijn moet u het dorp aan de kant van de kerk inslaan. Komt u vanaf Aalsmeer, steek dan de N207 recht over. Ga hierna direct linksaf met de weg mee de laagte in. Volg de weg en zodra u weer de hoogte op gaat bent u aangekomen bij het Kunstspektakel. Achter het partycentrum is ruimte om te parkeren.

Wilt u met het openbaar vervoer komen? Vanaf Alphen aan den Rijn, Schiphol en Amsterdam kunt u de interlinerbus met nummer 370 nemen. U kunt uitstappen bij het kruispunt bij Leimuiden, vanaf waar het Kunstspektakel op loopafstand is. Ga hiervoor het dorp in en sla bij het Dorpsplein bij de slager linksaf. U loopt nu over de braderie. Aan het einde van de Dorpsstraat zit het Kunstspektakel. Komt u vanaf Leiden? U kunt dan met bus 56 naar Leimuiden komen en uitstappen bij de halte Politiebureau. U bent dan al voorbij het Kunstspektakel gereden, waardoor u alleen zo'n 50 meter terug hoeft te lopen de heuvel op.